Budo Sport Lahey
budosportlahey@xs4all.nl 0610801324

Welkom op de website van Budo Sport Lahey!
Allen,

Zaterdags zal er een aangepast programma zijn, en dat zal in ieder geval buiten plaatsvinden. Hopelijk kunnen we na de meivakantie weer naar binnen de Dojo in. Zodra de volgende persconferentie is geweest wordt de website bijgewerkt.


Voor nu wensen we iedereen een hele fijne meivakantie!


Op naar de Dojo!!

Tijdslot 1: 09.30 - 10.25 uur t/m 17 jaar.

Tijdslot 2: 10.30 - 11.25 uur t/m 12 jaar.

Tijdslot 3: 11.30 - 12.25 uur 18 jaar en ouder.


Dinsdagavond: 1 Tijdslot 19.00 - 20.00 uur: t/m 27 jaar in Kimono op sportveldje, en senioren individueel in het park.


Vrijdagavond: 1 Tijdslot 19.30 - 20.30 uur: vanaf 17 jaar tot 27 jaar in Kimono op sportveldje, en senioren individueel in het park.


Voor degenen die willen komen sporten het verzoek zich vooraf aan te melden (zie www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/regels-voor-binnen-en-buiten).

Kleding: Kimono met band, verder trainingspak en sportschoenen.

We sporten in het park bij de dojo.

Alleen als het onweert zal er niet gesport worden, anders gaan de trainingen door.


Senioren sporten zelfstandig, of in duo met inachtneming van de anderhalve meter, conform de gestelde regels bekendgemaakt bij de laatste persconferentie. De Corona-regels zijn 14 december aangescherpt. Nederland gaat in een Harde Lockdown, welke duurt t/m 19 januari 2021. Per direct moeten ook alle sportscholen dicht. De laatste les van het jaar vervalt hierdoor. Van 3 tot 20 januari zal er ook geen judo zijn. Mogelijk kan er wel buiten gesport worden, in kleine groepjes van twee. Hoe dat ingevuld gaat worden zullen we komende periode gaan horen.

We wensen iedereen hele Fijne Feestdagen, en heel veel gezondheid.De GROTE CLUBACTIE is afgelopen. Alle lotenverkopers heel erg bedankt voor hun inspanningen! We zijn nu een aantal matten rijker. Hopelijk hebben vele van jullie lotenkopers een leuke prijs gewonnen. Heb je zelf ook loten gekocht, kun je hier checken of je iets gewonnen hebt!

https://lotchecker.clubactie.nlVoor de gang van zaken omtrent Corona de volgende punten:

-Voor individuele sportdeelname voor 18 jaar en ouder geldt binnen een maximale groepsgrootte van 30 personen, met 1,5 meter afstand en inachtneming van de coronamaatregelen, en individueel sporten.

-Er kan niet gedoucht worden. In principe mag men zich niet omkleden op de sportlocatie. Toilet mag wel gebruikt worden.Verder doen we mee aan de Grote Clubactie. De jeugdsporters hebben allemaal een lotenboekje meegekregen. We zullen sparen voor nieuwe matten. Er zijn er door het buiten sporten veel kapot gegaan. Er zijn inmiddels 183 loten verkocht door de leden.

Door de Corona-perikelen zijn de huidige tijden anders dan op de pagina Lestijden vermeld.

We hopen dat i.e.g. na de zomervakantie weer volgens genoemd rooster, en binnen, gesport kan gaan worden. 

Vanaf 1 juli tot de zomervakantie mogen we weer binnen sporten, maar zullen de tijden wel zoals tijdens de buitentrainingen blijven. Hoewel we kunnen sporten, dient er buiten het sporten om nog wel aan de algemene Corona-regels gehouden worden. Dit is dan vooral de anderhalvemeter regel voor de volwassenen. Er kan nog niet gekeken worden binnen tijdens het sporten.


https://www.jbn.nl/nieuws/vanaf-1-juli-ook-binnen-weer-de-mat-

https://nos.nl/2338409


Welkom op de website van Budo Sport Lahey. 

Op deze website kunt u een aantal zaken vinden. Van nieuws, stand van de Vanentournooi-deelnemers tot en met het Vakantie-overzicht.

De derde zaterdag van maart is het kijkdag voor alle familieleden van de judoka.

De derde zaterdag van december zijn de clubkampioenschappen, en de derde zaterdag van juni zijn de zomerkampioenschappen. 

Tijdens de laatste Dan-examens heeft Suzanne Geijsel, beter bekend als juf Suuz, examen gedaan voor haar eerste dan, de zwarte band. Haar uke (partner) was Stefan Groenendijk, beter bekend als Ouwe Assie. Zij hebben beiden een prachtig examen laten zien in de Dojo van Richard de Bijl te Spijkenisse en zijn glansrijk geslaagd.

Op zaterdag van 12.15 uur tot 13.00 uur is er Kleuterjudo. Dit is voor de 4-, 5- en 6-jarigen onder ons.


Sinterklaasavond, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag zijn we gesloten.


Ook geïnteresseerd? Stuur een mail naar budosportlahey@xs4all.nl

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram