Budo Sport Lahey
peter@budosportlahey.nl 0610801324

Het laatste nieuws betreffende CORONA staat nu op de HOME pagina!!De sporttijden zijn, zodra alles weer "normaal" is, maar voorlopig nog Corona-rooster:

Dinsdag   Tijdslot 1: traint van 19.00 uur tot 19.55 uur.

                Tijdslot 2: traint van 20.05 uur tot 21.00 uur. 

Vrijdag   Tijdslot 1: traint van 19.00 uur tot 19.55 uur.

                Tijdslot 2: traint van 20.05 uur tot 21.00 uur.

Zaterdag Tijdslot 1: 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur.

                 Tijdslot 2: 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur. 

                 Tijdslot 3:  -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. 


Vergeet niet jezelf iedere week aan of af te melden.
Chris heeft de Judobingo gewonnen. Hij heeft als eerste de meeste juiste antwoorden ingeleverd. Hier zie je hem met Floris in de prijs, een mooi T-Shirt met Superman judotekens. Floris was in veel Filmpjes te zien op het Youtube kanaal, waarin je oefeningen voor thuis kunt vinden.


De eerste buitenjudodag zit erop. Het was prachtig weer, zo mooi dat er eigenlijk zonnebrand nodig was, en voor het laatste uur was de tatami in de zon zo warm geworden dat de judoka in de schaduw Yuchi-komi hebben gedaan. Maurits Vink was de hele dag aanwezig als "verkeersregelaar" om toe te zien of de protocollen goed verliepen.

We hebben een hele leuke dag gehad. Volgende zaterdag zal bijna hetzelfde verlopen. De fietsen worden dan bij de blauwe boog gezet, de ouders halen hun kinderen op bij de gele boog. Beide (vierkante) bogen zijn te zien op de foto. Het brengen/aankomen gaat op dezelfde manier verlopen. Wat ook anders zal zijn is het weer. Vooralsnog wel zonneschijn, maar een lagere temperatuur. Geef de judoka wel sokken mee voor als de zon de tatami toch te heet maakt. Vergeet ook geen bidon met drinken mee te nemen.

Doe je volgende week (weer) mee, geef je dan uiterlijk donderdagmiddag via de mail op, budosportlahey@xs4all.nl. De groepen komen vrijdag dan weer op de website te staan.

Hieronder de nieuwe protocollen welke maandag 11 mei ingaan. neem ze s.v.p. nog met elkaar door.

Update 8 mei


Er zijn drie groepen. 

Groep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur.

Groep A:

Max Dekker, Naomi de Keizer, Wouter Cijsouw, Isabelle Potuit, Ying Somers, Naomi Witkamp, Sander Korsten, Finn Verboom, Giovanni Blonk, Sven de Ruijter.

Groep B:

Max de Ruijter, Gert-Jan Goudriaan, Lucas Witkamp, Ruo Feng Somers, Boaz Admiraal, Thijmen Zanen, Thijmen Korsten, Shem Badenbroek, Morris Verhoeven, Twan Verhoeven.

Groep C: Floris Lahey, Chris van den Biggelaar, Raphael Verhoek, Aiden Kransse, Fleur van Dormolen, Senna Verhoeven.

Maurits Vink is verkeersregelaar. Houd jezelf s.v.p. aan zijn aanwijzingen. Lees nog de protocollen door, en bespreek ze ook met uw judoka. 

Tot zaterdag! Verder een fijn weekend en veel gezondheid.

Update 7 mei

Er zijn nog niet veel judoka die zich opgegeven hebben voor zaterdag 9 mei of ze komen. Ben je van plan te komen judoën, geef dat dan s.v.p. vandaag nog door. Mail het aan budosportlahey@xs4all.nl. Vanavond zijn de groepen klaar, en weten we voor hoeveel judoka we buiten de matten moeten leggen. Morgen staan de groepen en de trainingstijden hier op de website.

Lees verder nog de update van 4 mei, hieronder, door voor een goed verloop van de trainingen, inclusief de protocollen. Laten we ons ook met zijn allen aan de protocollen houden. Er kan door BOA's gecontroleerd worden op het naleven van de protocollen, en bij niet naleven krijgen we een bekeuring. Maurits Vink is verkeersregelaar en er zijn een paar judoka die helpen met matten leggen, en opruimen.

Verder mogen vanaf 11 mei ook de volwassenen sporten. Nog steeds dient dat te gaan gebeuren volgens de anderhalvemetermaatregel.Update 4 mei 2020

Het is zover!!

 Na de meivakantie gaan we beginnen met lessen judo voor de jeugd t/m 18 jaar. Het zal nog niet zo zijn als we voor de Corona-crisis gewend waren, maar we kunnen weer judoën. De definitieve tijd van de lessen wordt deze week nog hier op de website aangegeven. De jeugd van de dinsdagavond is ook op de zaterdag welkom.

Er is een protocol in aanvulling op de bijgesloten protocollen. Ouders die kinderen met de auto brengen, hen s.v.p. "afgeven" op de parkeerplaats aan de Molenlaan, bij het park. Het is niet toegestaan voor ouders om bij de activiteiten bij de mat te komen kijken. Om de judokids op te halen hen s.v.p. ophalen op de parkeerplaats achter de Dojo/achter Tijdloos, bij de nooduitgang aan de achterzijde van de gymzaal. Degenen die met de fiets komen s.v.p. over het fietsersbruggetje langs de Wipmolen komen en de fiets aan die kant ook laten staan. Vertrekken met de fiets ook weer via gestelde route, over parkeerplaats Tijdloos.

Als je van plan bent te komen, dan dit volgens het onderstaande protocol van tevoren melden via de mail, aan budosportlahey@xs4all.nl.

Als mensen cursusgeld willen voldoen, kan dit voortaan via internetbankieren, naar nummer NL38INGB0000146097. Fysieke/contante betalingen kunnen niet. Voorlopig hoeft voor maand april geen cursusgeld voldaan te worden.

Neem het protocol vooraf nog aandachtig door. We hopen weer heerlijk aan de slag te kunnen gaan.  


Update 1 mei 2020

Met een beetje geluk kunnen we na de meivakantie weer judoën. De jeugd t/m 12 jaar kan echt judoën, de jeugd van 12 t/m 18 jaar met inachthouding van de anderhalve meter afstand. Ook mogen we als we toestemming krijgen, alleen maar buiten sporten. Dat houdt in dat als het regent, of alles kletsnat is, we niet kunnen sporten omdat dan de matten nat worden en niet meer bruikbaar zijn.

We dienen met zijn allen ons aan de volgende protocollen te houden.

Houd s.v.p. de komende dagende deze website goed in de gaten voor als we antwoord krijgen van de gemeente Papendrecht.


Update 17 april 2020

Tot en met de meivakantie kan iedereen nog de filmpjes, kleurplaten en oplossingen van de judobingo inleveren. Dat kan via de mail naar budosportlahey@xs4all.nl, Facebook en Budo Sport Lahey taggen, of Instagram en dan Peter Lahey taggen, of insta of messenger via een PB, of als laatste via WhatsApp. Er zijn daarmee leuke prijsjes te winnen.

Daar we nog steeds niet met judo kunnen oefenen/trainen in de dojo, hoeft het cursusgeld van april 2020 niet betaald te worden. Voor degenen die april wel al betaald hebben,  schuift het cursusgeld dus een maand op. 


Update 08 april 2020

Er zijn al een aantal oplossingen voor de judobingo ingestuurd. Sommige zijn ook op ons YouTube kanaal te vinden. De Corona situatie houdt voorlopig nog aan, dus t/m de meivakantie kunnen we helaas nog niet met elkaar de tatami betreden.

Hierbij een linkje van de JBN v.w.b. het Judomagazine. Zo kan eenieder toch nog van alles lezen over de Budosporten. http://magazine.jbn.nl/voorjaar-2020/jbn-keurmerkclub-aan-het-woord/

Verder wensen we jullie allemaal veel sterkte en veel gezondheid! Tot snel, via WhatsApp, Messenger, Instagram, FaceBook, mail, etc.


Update 01 april 2020

Judobingo 
In de opdrachten wordt verwezen naar het YouTube kanaal van Budo Sport Lahey. Ook kun je op dat YouTube kanaal de antwoorden vinden. Veel plezier en zend jouw filmpjes met antwoorden, of antwoorden met filmpjes, allemaal in.


Update 31 maart 2020


Op de avond van dinsdag 31 maart kwam MP Rutte met de nieuwe instructies met betrekking tot de COVID-19 Corona crisis. Alles blijft zoals het nu is, wat voor ons neerkomt op een sluiting t/m de meivakantie. Om jullie toch met jouw budosport bezig te laten zijn, komt hier morgen JUDOBINGO te staan. Daarin staan negen opdrachten. In de opdrachten wordt verwezen naar het YouTube kanaal van Budo Sport Lahey. Ook kun je op dat YouTube kanaal de antwoorden vinden. Jouw oplossingen zet je op Facebook bij Budo Sport Lahey  met verwijzing JUDOBINGO. Iedere deelnemer de JUDOBINGO die de antwoorden allemaal juist op de beschreven manier op Facebook heeft geplaatst verdient een prijs. Dit geldt voor alle cursisten van Budo Sport Lahey.
Update 23 maart 2020

Vanavond is in de toespraak door minister president Rutte gemeld dat de sluitingen aanhouden tot 01 juni 2020. Dit houdt in dat we tot die datum o.a. nog steeds niet kunnen judoën, naast alle adviezen die we verder in het dagelijkse leven gevraagd worden op te volgen om het Corona-virus zo weinig mogelijk te verspreiden.

We hebben nu wel een eigen Youtube kanaal, waarop we judofilmpjes uit eigen makelij plaatsen. Kijk dan op YouTube naar het kanaal van Budo Sport Lahey. We krijgen al berichten dat onze judokids de oefeningen thuis uitvoeren. Daar zijn we heel trots op.


Update 13 maart 2020 07.45 uur i.v.m. Corona-virus 

In navolging van de adviezen van de JBN NOC*NSF e.a. zijn er geen judolessen t/m 31 maart 2020.

Zie hier de website van de JBN: 

https://www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu

Mocht de link niet werken, is hier de tekst van het bericht:

Update: Judo Bond Nederland adviseert trainingen en andere bijeenkomsten voorlopig t/m eind maart af te gelasten.
Daarbij volgt de bond de richtlijnen van NOC*NSF. Zij roepen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Met de CTO’s hebben ze de afspraak dat zij voor de topsportselecties afgeschermde trainings-faciliteren realiseren. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Dit in combinatie met het feit dat we te maken hebben met een contactsport waarbinnen sporters binnen twee meter acteren, hierbinnen is de kans op besmetting het grootst. De JBN adviseert alle clubs en sporters in Nederland deze oproep op te volgen.
Ook alle bijeenkomsten op het bondsbureau in Nieuwegein t/m 31 maart vervallen. Deze worden op een later moment opgehaald.

Update: Nieuwe richtlijnen overheid en RIVM
De JBN volgt de nieuwe richtlijnen van de overheid en RIVM. Daarbij adviseert Judo Bond Nederland risico vermijdend te zijn. Bekijk hieronder de nieuwe richtlijnen. 

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst. De maatregelen zijn:

  • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
  • Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
  • Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.

Tot slot: de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart. 
Update 12 maart 2020

Let op!

De familiedag/kijkdag van zaterdag 21 maart a.s  gaat i.v.m. de afgekondigde landelijke adviezen betreffende voorkoming verspreiding van het corona-virus niet door, en zal verplaatst worden naar een datum later in het jaar. De lessen zelf zullen voorlopig gewoon doorgaan. 

Veel trainingen, stages en bijeenkomsten van de JBN (Judo Bond Nederland) zijn om dezelfde reden afgelast. Zie www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu en www.jbn.nl/nieuws/nationale-budodag-verplaatst-naar-22-november-2020


POSTER_TRAINERS_corona.pdf (130.25KB)posters-verantwoord-sporten-update-11-mei-hr.pdf (270.18KB)posters-verantwoord-sporten-update-11-mei-hr.pdf (270.18KB)

Update 10 juli 

vanavond 10 juli de eerste vrijdagtraining binnen.

Groep 1: Stefan G, Wouter C, Linsey K, Julia K, Floris L, Chris B

Groep 2: Wouter D, Richard W, Norman V, Michel AGroep 1: traint van 19.00 uur tot 19.55 uur.

Groep 2: traint van 20.05 uur tot 21.00 uur.zaterdag 11 juli: 

Groep 1: Naomi W, Wouter C, Finn V, Sander K, Zoe V, Sven de R, Ying S, Isabelle P, Stefan G, Maurits V, Daan B, Wesley S, Jetze O, Gio B, Naomi K

Groep 2: Lucas W, Gert-Jan G, Shem B, Twan V, Morris V, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Rowan A, Irsa A, Ivo K, Thomas K, Jaydyen D, Daan S

Groep 3: Floris L, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep 1: 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur.

Groep 2: 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur. 

Groep 3:  -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Update 6 juliDe trainingstijden zijn net als de zaterdag ook op de dinsdag als tijdens de Corona buitentrainingen. De Dojo wordt betreden aan de voorkant van het gebouw, via de achteruitgang verlaat men de DojoEerste groep: Twan V, Morris V, Bart C, Boaz A

Tweede Groep: Norman V, Irma B, Maurits V,  Wouter C, Michel A, Linsey K, Richard W, Wouter D, Julia K

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.

Update 3 juliEerste binnentrainingen zijn vandaag.

Groep 1: Stefan G, Wouter C, Daan B, Sven R, Wesley S, Sander K, Iris K, Giovanni B, Max R, Ying S, Dain W, Isabelle P, Naomi W, Zoë V, Naomi K

Groep 2: Thijmen Z, Irsa A, Ruo Feng, Max R, Moorris T, Twan V, Thomas K, Gert-Jan G, Lucas W, Nocolas W, Shem B, Boaz A

Groep 3: Chris, Senna, Raphael, Aiden, Fleur, Luka

Update 1 juli

De laatste judobuitentrainingen zijn onvergetelijk geweest. Het weer heeft voor het eerst tijdens deze Corona-periode echt tegen gezeten. Maar, degenen die er waren hebben zich als harde judoka opgesteld en de gehele wolkbreuk door getraind. Tevens hebben we met zijn allen veel plezier aan die natte avond beleefd. Komend weekend gaan we weer in judogi binnen beginnen. Het was een "leuke" periode, geluk gehad met het weer, maar eindelijk gaan we ons eigen ding doen, en dat is trainen op de tatami.Update 29 juniDe laatste buitentraining. Vanaf woensdag trainen we weer binnen.

Deze laatste dinsdag trainen we zonder mat ivm de regen, dus draag sportschoenen en een trainingspak.

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C, Boaz A, Colin T

 Tweede Groep: Norman V, Irma B, Maurits V, Michel A, Linsey K, Richard W, Wouter D, Julia K 

 Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.  Update 25 juni

De laatste zaterdag van de periode van het heerlijke buiten judoen staat voor de deur, het wordt behoorlijk zonnig weer, maar er is ook onweer voorspeld. Dit houdt in dat de matten niet gebruikt kunnen worden i.v.m. de regen. 

Als het onweert sporten we niet! Wij zijn er wel, maar beslis dus zelf of je wel naar de training komt! Als het onweert sporten we namelijk niet buiten! Gezien de regelgeving mogen we nog niet binnen sporten. 

Verder wel gewoon zonnebrand smeren voordat de judoka komt trainen, mocht het zaterdag niet onweren. Vergeet ook nu je flesje water niet mee te nemen. Neem, naast je judogi, voor de zekerheid wel een setje buitensportkleding, incl. stevige schoenen/sportschoenen, waar je goed mee kunt rennen, mee. De kans is dus groot dat het regent/onweert, en we de matten niet kunnen leggen.

Zoals gemeld, bij onweer geen training!

Groep A: Max D, Naomi W, Wouter C, Finn V, Sander K, Zoe V, Sven de R, Ying S, Isabelle P, Dain W, Stefan G, Stefan H, Maurits V

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Shem B, Twan V, Morris V, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Rowan A, Irsa A, Ivo K, Thomas K, Jaydyen D

Groep C: Floris L, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Update 22 juni

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C, Boaz A

Tweede Groep: Norman V, Irma B, Maurits V,  Wouter C, Michel A, Linsey K, Richard W, Wouter D, Julia K

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.

Update 19 juni


De laatste zaterdag van deze lente wordt het behoorlijk zonnig weer. Voor de laatste groep is in elk geval het advies sokken mee te nemen. Verder zonnebrand smeren voordat de judoka komt trainen. Vergeet ook je flesje water niet mee te nemen.


Groep A: Naomi K, Naomi W, Wouter C, Finn V, Sander K, Zoe V, Daan B, Sven de R, Ying S, Isabelle P, Dain W, Gio, Stefan G

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Thijmen K, Shem B, Twan V, Morris V, Thijmen Z, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Rowan A, Irsa A, Ivo K, Thomas K

Groep C: Floris Lahey, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Update 16 juni

Dinsdag avond 16 juni:

Neem, naast je judogi, voor de zekerheid ook setje buitensportkleding mee. De kans is groot dat het regent en we de matten niet kunnen leggen.

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C

Tweede Groep: Norman V, Maurits V,  Wouter C, Suzanne G

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.Update 19 juni

De laatste zaterdag van deze lente wordt het behoorlijk zonnig weer. Voor de laatste groep is in elk geval het advies sokken mee te nemen. Verder zonnebrand smeren voordat de judoka komen trainen. Vergeet ook je flesje water niet mee te nemen.


groep A: Naomi K, Naomi W, Wouter C, Finn V, Sander K, Zoe V, Daan B, Sven de R, Ying S, Isabelle P, Dain W, Gio, Stefan G

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Thijmen K, Shem B, Twan V, Morris V, Thijmen Z, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Rowan A, Irsa A, Ivo K, Thomas K

Groep C: Floris Lahey, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Update 16 juni

Dinsdag avond 16 juni:

Neem, naast je judogi, voor de zekerheid ook setje buitensportkleding mee. De kans is groot dat het regent en we de matten niet kunnen leggen.

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C

Tweede Groep: Norman V, Maurits V,  Wouter C, Suzanne G

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.Indeling voor zaterdag 13 juni:

Het wordt behoorlijk zonnig weer. Voor de laatste groep in elk geval het advies sokken mee te nemen. Verder zonnebrand smeren voordat de judoka komen trainen.


groep A: Naomi K, Naomi W, Wouter C, Finn V, Sander K, Zoe V, Daan B, Sven de R, Ying S, Isabelle P, Wesley S, Dain W, Gio

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Thijmen K, Ruo Feng, Shem B, Twan V, Morris V, Thijmen Z, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Roan A, Irsa A, Ivo K

Groep C: Floris Lahey, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Update 8 juni 2020

Dinsdag avond 9 juni:

Neem voor de zekerheid ook setje buitensportkleding mee, naast je judogi.

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C, ColinT, Boaz A

Tweede Groep: Norman V, Maurits V, Irma B, Wouter C, Michel A, Richard W, Suzanne G, Wouter D, Rolf K

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.Indeling voor zaterdag 13 juni:

Het wordt mogelijk zonnig weer. Voor de laatste groep in elk geval het advies sokken mee te nemen. Verder zonnebrand smeren voordat de judoka komen trainen.


groep A: Naomi K, Naomi W, Wouter C, Max D, Finn V, Sander K, Zoe V, Daan B, Sven de R, Ying S, Isabelle P

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Thijmen K, Ruo Feng, Shem B, Twan V, Morris V, Thijmen Z, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Roan A, Irsa A, Ivo K

Groep C: Floris Lahey, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Update 6 juni 2020

Bij onweer niet komen, verder zijn wij er gewoon om in zonneschijn of regen te trainen. HF!

De eerste groep traint al in de zon!

Zaterdag 6 juni wordt het nat. In ieder geval zal de grond nat zijn! We gaan trainen zonder mat! De matten kunnen namelijk niet tegen nattigheid. Trek een trainingspak o.i.d. aan in plaats van je judogi, en schoenen die vies mogen worden.

Groep A: Naomi W, Wouter C, Max D, Finn V, Zoe V, Daan B, Sven de R, Isabelle P, Dain W, Wesley S, Giovanni B

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Thijmen K,Twan V, Morris V, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, 

Groep C: Floris Lahey, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V,  Update 1  juni 2020

Dinsdag avond 2 juni:

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C, ColinT, Boaz A

Tweede Groep: Norman V, Maurits V, Irma B, wouter C, Michel A, linsey K, Richard W, Julia K, Suzanne G, Wouter D, LvdB

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. Het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.Update 29 mei

Er is sinds vandaag een nieuw protocol. Hierbij de link van het NOC/NSF met de huidige regels die vandaag gelden.

www.nocnsf.nl/sportprotocol

Indeling voor zaterdag 30 mei:

Het wordt morgen heel mooi en zonnig weer. Voor de laatste groep in elk geval het advies sokken mee te nemen. Verder zonnebrand smeren voordat de judoka komen trainen.


groep A: Naomi K, Naomi W, Wouter C, Max D, Finn V, Sander K, Zoe V, Daan B, Sven de R, Ying S, Isabelle P

Groep B: Lucas W, Gert-Jan G, Thijmen K, Ruo Feng, Shem B, Twan V, Morris V, Thijmen Z, Nicolas W, Blauwe Max, Boaz A, Roan A, Irsa A

Groep C: Floris Lahey, Chris B, Senna V, Fleur D, Raphael V, Aiden KGroep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur. Dinsdag avond 26 mei:

Eerste groep: Twan V, Morris V, Bart C, ColinT, Boaz A

Tweede Groep: Norman V, Maurits V, Irma B, Wouter C, Rolf K, Michel A, Linsey K, Loes vd B, Wouter D, Suzanne G, Richard W, Julia K

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.

Indeling voor zaterdag 23 mei:

Update 21 meiIndeling voor zaterdag 23 mei:

Groep A: Iris Keizer, Naomi de Keizer, Naomi Witkamp, Daan Bot, Sem Wemmenhove, Zoe Vogel, Ying Somers, Wouter C, Isabelle Potuit, Wesley Stevens, Finn Verboom, Dain Wemmenhove, Gio Blonk

Groep B: Colin Theunisse, Shem Badenbroek, Lucas Witkamp, Ruo Feng Somers, Roan Aartsen, Irsa Aartsen, Fhara de Groot, Thijmen Z, Twan V, Morris V, Thijmen K, Blauwe Max, Nicolas wind

Groep C: Floris Lahey, Chris van den Biggelaar, Fleur van Dormolen, Senna Verhoeven, Raphael Verhoek

Groep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur.

Update 18 mei

Ook de dinsdagen gaan we weer judoën.

Het eerste uur traint van 19.00 uur tot 19.55 uur. het tweede uur van 20.05 uur tot 21.00 uur.

denk allemaal aan de landelijke regels/protocollen welke hieronder benoemd zijn.Update 17 meiTweede zaterdag weer judo gehad. Net zo zonnig als eerste keer maar veel minder warm. Desalniettemin is er heerlijk gejudood. Volgende zaterdag er weer tegenaan. De tijden zijn hetzelfde, en voorlopig zijn de eersten voor de groepen bekend. 

Groep A: Iris Keizer, Naomi de Keizer, Max Dekker, Naomi Witkamp

Groep B: Colin Theunisse, Shem Badenbroek, Lucas Witkamp

Groep C: Floris Lahey, Chris van den Biggelaar

 

Update 14/15 mei!

Het is weer zover. Zaterdag gaan we weer heerlijk buiten judoen. We maken er weer een lekkere judo ochtend van.

De groepen zijn als volgt:

Groep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur.

Groep A: Daan Bot, Sem Wemmenhove, Ying Somers, Zoe Vogel, Sander Kortsen, Finn Verboom, Isabelle Potuit, Sven de Ruijter, Giovanni Blonk, Naomi Witkamp, Dain Wemmenhove, Wesley Stevens, Iris Keizer, Naomi de Keizer, Wouter Cijsouw

Groep B: Ruo Feng Somers, Twan Verhoeven, Morris Verhoeven, Max de Ruijter, Colin Theunisse, Thijmen Korsten, Thijmen Zanen, Boaz Admiraal, Lucas Witkamp, Nicolas Wind, Gert-Jan Goudriaan

Groep C: Floris Lahey, Chris van den Biggelaar, Senna Verhoeven, Fleur van Dormolen, Raphael Verhoek.

We maken er weer een leuke judo-dag van. Lees de update van 10 mei even door en de nieuwe protocollen. Neem drinken mee, sokken, ga van tevoren plassen en zorg voor goede luin. De assies hebben er ook zin in. Voor nu nog een fijne dag morgen, of je nou naar school gaat, of veel huiswerk maakt.

Vergeet niet jezelf iedere week aan of af te melden.Update 10 meiChris heeft de Judobingo gewonnen. Hij heeft als eerste de meeste juiste antwoorden ingeleverd. Hier zie je hem met Floris in de prijs, een mooi T-Shirt met Superman judotekens. Floris was in veel Filmpjes te zien op het Youtube kanaal, waarin je oefeningen voor thuis kunt vinden.De eerste buitenjudodag zit erop. Het was prachtig weer, zo mooi dat er eigenlijk zonnebrand nodig was, en voor het laatste uur was de tatami in de zon zo warm geworden dat de judoka in de schaduw Yuchi-komi hebben gedaan. Maurits Vink was de hele dag aanwezig als "verkeersregelaar" om toe te zien of de protocollen goed verliepen.

We hebben een hele leuke dag gehad. Volgende zaterdag zal bijna hetzelfde verlopen. De fietsen worden dan bij de blauwe boog gezet, de ouders halen hun kinderen op bij de gele boog. Beide (vierkante) bogen zijn te zien op de foto. Het brengen/aankomen gaat op dezelfde manier verlopen. Wat ook anders zal zijn is het weer. Vooralsnog wel zonneschijn, maar een lagere temperatuur. Geef de judoka wel sokken mee voor als de zon de tatami toch te heet maakt. Vergeet ook geen bidon met drinken mee te nemen.

Doe je volgende week (weer) mee, geef je dan uiterlijk donderdagmiddag via de mail op, budosportlahey@xs4all.nl. De groepen komen vrijdag dan weer op de website te staan.

Hieronder de nieuwe protocollen welke maandag 11 mei ingaan. neem ze s.v.p. nog met elkaar door.Update 8 meiEr zijn drie groepen. 

Groep A 13-18 jaar, traint van 09.30 uur-10.30 uur, 

Groep B 8-12 jaar, traint van 10.40 uur - 11.40 uur,  en 

Groep C -8 jaar, traint van 11.50 uur - 12.35 uur.

Groep A:

Max Dekker, Naomi de Keizer, Wouter Cijsouw, Isabelle Potuit, Ying Somers, Naomi Witkamp, Sander Korsten, Finn Verboom, Giovanni Blonk, Sven de Ruijter.

Groep B:

Max de Ruijter, Gert-Jan Goudriaan, Lucas Witkamp, Ruo Feng Somers, Boaz Admiraal, Thijmen Zanen, Thijmen Korsten, Shem Badenbroek, Morris Verhoeven, Twan Verhoeven.

Groep C: Floris Lahey, Chris van den Biggelaar, Raphael Verhoek, Aiden Kransse, Fleur van Dormolen, Senna Verhoeven.

Maurits Vink is verkeersregelaar. Houd jezelf s.v.p. aan zijn aanwijzingen. Lees nog de protocollen door, en bespreek ze ook met uw judoka. 

Tot zaterdag! Verder een fijn weekend en veel gezondheid.

Update 7 mei

Er zijn nog niet veel judoka die zich opgegeven hebben voor zaterdag 9 mei of ze komen. Ben je van plan te komen judoën, geef dat dan s.v.p. vandaag nog door. Mail het aan budosportlahey@xs4all.nl. Vanavond zijn de groepen klaar, en weten we voor hoeveel judoka we buiten de matten moeten leggen. Morgen staan de groepen en de trainingstijden hier op de website.

Lees verder nog de update van 4 mei, hieronder, door voor een goed verloop van de trainingen, inclusief de protocollen. Laten we ons ook met zijn allen aan de protocollen houden. Er kan door BOA's gecontroleerd worden op het naleven van de protocollen, en bij niet naleven krijgen we een bekeuring. Maurits Vink is verkeersregelaar en er zijn een paar judoka die helpen met matten leggen, en opruimen.

Verder mogen vanaf 11 mei ook de volwassenen sporten. Nog steeds dient dat te gaan gebeuren volgens de anderhalvemetermaatregel.

Update 4 mei 2020

Het is zover!!

 Na de meivakantie gaan we beginnen met lessen judo voor de jeugd t/m 18 jaar. Het zal nog niet zo zijn als we voor de Corona-crisis gewend waren, maar we kunnen weer judoën. De definitieve tijd van de lessen wordt deze week nog hier op de website aangegeven. De jeugd van de dinsdagavond is ook op de zaterdag welkom.

Er is een protocol in aanvulling op de bijgesloten protocollen. Ouders die kinderen met de auto brengen, hen s.v.p. "afgeven" op de parkeerplaats aan de Molenlaan, bij het park. Het is niet toegestaan voor ouders om bij de activiteiten bij de mat te komen kijken. Om de judokids op te halen hen s.v.p. ophalen op de parkeerplaats achter de Dojo/achter Tijdloos, bij de nooduitgang aan de achterzijde van de gymzaal. Degenen die met de fiets komen s.v.p. over het fietsersbruggetje langs de Wipmolen komen en de fiets aan die kant ook laten staan. Vertrekken met de fiets ook weer via gestelde route, over parkeerplaats Tijdloos.

Als je van plan bent te komen, dan dit volgens het onderstaande protocol van tevoren melden via de mail, aan budosportlahey@xs4all.nl.

Als mensen cursusgeld willen voldoen, kan dit voortaan via internetbankieren, naar nummer NL38INGB0000146097. Fysieke/contante betalingen kunnen niet. Voorlopig hoeft voor maand april geen cursusgeld voldaan te worden.

Neem het protocol vooraf nog aandachtig door. We hopen weer heerlijk aan de slag te kunnen gaan. 

 

Update 1 mei 2020

Met een beetje geluk kunnen we na de meivakantie weer judoën. De jeugd t/m 12 jaar kan echt judoën, de jeugd van 12 t/m 18 jaar met inachthouding van de anderhalve meter afstand. Ook mogen we als we toestemming krijgen, alleen maar buiten sporten. Dat houdt in dat als het regent, of alles kletsnat is, we niet kunnen sporten omdat dan de matten nat worden en niet meer bruikbaar zijn.

We dienen met zijn allen ons aan de volgende protocollen te houden.

Houd s.v.p. de komende dagende deze website goed in de gaten voor als we antwoord krijgen van de gemeente Papendrecht.Update 17 april 2020

Tot en met de meivakantie kan iedereen nog de filmpjes, kleurplaten en oplossingen van de judobingo inleveren. Dat kan via de mail naar budosportlahey@xs4all.nl, Facebook en Budo Sport Lahey taggen, of Instagram en dan Peter Lahey taggen, of insta of messenger via een PB, of als laatste via WhatsApp. Er zijn daarmee leuke prijsjes te winnen.

Daar we nog steeds niet met judo kunnen oefenen/trainen in de dojo, hoeft het cursusgeld van april 2020 niet betaald te worden. Voor degenen die april wel al betaald hebben,  schuift het cursusgeld dus een maand op. Update 08 april 2020

Er zijn al een aantal oplossingen voor de judobingo ingestuurd. Sommige zijn ook op ons YouTube kanaal te vinden. De Corona situatie houdt voorlopig nog aan, dus t/m de meivakantie kunnen we helaas nog niet met elkaar de tatami betreden.

Hierbij een linkje van de JBN v.w.b. het Judomagazine. Zo kan eenieder toch nog van alles lezen over de Budosporten. http://magazine.jbn.nl/voorjaar-2020/jbn-keurmerkclub-aan-het-woord/

Verder wensen we jullie allemaal veel sterkte en veel gezondheid! Tot snel, via WhatsApp, Messenger, Instagram, FaceBook, mail, etc.Update 01 april 2020

Judobingo In de opdrachten wordt verwezen naar het YouTube kanaal van Budo Sport Lahey. Ook kun je op dat YouTube kanaal de antwoorden vinden. Veel plezier en zend jouw filmpjes met antwoorden, of antwoorden met filmpjes, allemaal in.Update 31 maart 2020Op de avond van dinsdag 31 maart kwam MP Rutte met de nieuwe instructies met betrekking tot de COVID-19 Corona crisis. Alles blijft zoals het nu is, wat voor ons neerkomt op een sluiting t/m de meivakantie. Om jullie toch met jouw budosport bezig te laten zijn, komt hier morgen JUDOBINGO te staan. Daarin staan negen opdrachten. In de opdrachten wordt verwezen naar het YouTube kanaal van Budo Sport Lahey. Ook kun je op dat YouTube kanaal de antwoorden vinden. Jouw oplossingen zet je op Facebook bij Budo Sport Lahey  met verwijzing JUDOBINGO. Iedere deelnemer de JUDOBINGO die de antwoorden allemaal juist op de beschreven manier op Facebook heeft geplaatst verdient een prijs. Dit geldt voor alle cursisten van Budo Sport Lahey.Update 23 maart 2020

Vanavond is in de toespraak door minister president Rutte gemeld dat de sluitingen aanhouden tot 01 juni 2020. Dit houdt in dat we tot die datum o.a. nog steeds niet kunnen judoën, naast alle adviezen die we verder in het dagelijkse leven gevraagd worden op te volgen om het Corona-virus zo weinig mogelijk te verspreiden.

We hebben nu wel een eigen Youtube kanaal, waarop we judofilmpjes uit eigen makelij plaatsen. Kijk dan op YouTube naar het kanaal van Budo Sport Lahey. We krijgen al berichten dat onze judokids de oefeningen thuis uitvoeren. Daar zijn we heel trots op.Update 13 maart 2020 07.45 uur i.v.m. Corona-virus 

In navolging van de adviezen van de JBN NOC*NSF e.a. zijn er geen judolessen t/m 31 maart 2020.

Zie hier de website van de JBN: 

https://www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu

Mocht de link niet werken, is hier de tekst van het bericht:

Update: Judo Bond Nederland adviseert trainingen en andere bijeenkomsten voorlopig t/m eind maart af te gelasten.
Daarbij volgt de bond de richtlijnen van NOC*NSF. Zij roepen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Met de CTO’s hebben ze de afspraak dat zij voor de topsportselecties afgeschermde trainings-faciliteren realiseren. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Dit in combinatie met het feit dat we te maken hebben met een contactsport waarbinnen sporters binnen twee meter acteren, hierbinnen is de kans op besmetting het grootst. De JBN adviseert alle clubs en sporters in Nederland deze oproep op te volgen.
Ook alle bijeenkomsten op het bondsbureau in Nieuwegein t/m 31 maart vervallen. Deze worden op een later moment opgehaald.

Update: Nieuwe richtlijnen overheid en RIVM
De JBN volgt de nieuwe richtlijnen van de overheid en RIVM. Daarbij adviseert Judo Bond Nederland risico vermijdend te zijn. Bekijk hieronder de nieuwe richtlijnen. 

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst. De maatregelen zijn:

Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.
Tot slot: de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart. Update 12 maart 2020

Let op!

De familiedag/kijkdag van zaterdag 21 maart a.s  gaat i.v.m. de afgekondigde landelijke adviezen betreffende voorkoming verspreiding van het corona-virus niet door, en zal verplaatst worden naar een datum later in het jaar. De lessen zelf zullen voorlopig gewoon doorgaan. 

Veel trainingen, stages en bijeenkomsten van de JBN (Judo Bond Nederland) zijn om dezelfde reden afgelast. Zie www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu en www.jbn.nl/nieuws/nationale-budodag-verplaatst-naar-22-november-2020

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram